Regler i God Form

Læs vores regler her.

Vores regler

Med et medlemskab i God Form beder vi dig følge centrets regler og hermed at sikre, at alle får den bedste træningsoplevelse.

Medlemskab

Medlemskabet og chippen er personlig og kan ikke overdrages/ deles eller anvendes af andre. Ved misbrug af chippen (f.eks. at ens træningsmakker er kommet gratis med ind) koster det en bøde på 1000kr til chipejeren.

​Udebliver betaling for medlemskabet, modtager du først en rykker fra God Form med et rykkergebyr på kr 100,-.Ved forsat manglende betaling, overgår sagen til inkasso og alle udgifter vedrørende sagen, betales af medlemmet.

​God Form har ret til at opsige medlemskabet i forbindelse med misvedligeholdelse af betingelserne – uden refusion af tilgodehavende.

​Chip

Chippen fungerer som nøgle og fremmøde og skal derfor altid indlæses før træningsstart. Ved indlæsning fremmødes til styrke- og holdtræning. God Form er ikke forpligtet til at møde op, hvis chippen ikke virker.

​Bliver din chip væk eller beskades, meddeles dette til God Form og en ny chip kan erhverves for 50kr.

​Beklædning og træning

Al træning er på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredsmæssig tilstand, der tillader aktiviteter i God Form. ​Du bedes anvende indendørssko og beklædning, der er velegnet til indendørstræning. Det er ikke tilladt at træne i bar mave, bar overkrop eller bare fødder i God Form. ​Maskinerne rengøres umiddelbart efter brug ved aftørring af maskinen ved brug af spray og papir – eller klud med sprit.

​Frivægte og andet udstyr skal sættes på plads efter brug og frivægte skal have gulvkontakt før de slippes.

​Holdtræning

​Holdtræning er inkluderet i dit medlemskab. Husk tilmelding. ​Fremmøde på hold skal ske senest 10 min før holdstart ellers tilfalder pladsen én på venteliste.

​Ønsker du at framelde et hold, skal det ske senest to timer før holdstart – ved udeblivelse koster 25kroner, som trækkes automatisk på din konto. Det er tilladt at træne i Holdsalen, Bikesalen og på udendørsområdet uden instruktør uden for holdtiderne. Dog kræves oprydning efter endt træning.​

Personlig træning

Personlig træning i God Form må udelukkende udøves af personlige trænere, som har indgået kontrakt med God Form.

​Mobiltelefon

Minimer brugen af mobiltelefon.

​Det er tilladt at tage billeder med smartphones, såfremt personerne på billederne har givet deres samtykke. Det er ikke tilladt at tage billeder/ film til kommercielt brug uden aftale med God Forms ledelse. Mobilsamtaler skal begrænses.

​​Børn

Børn er velkomne, men må ikke anvende maskiner/ frivægte eller lignende træningsredskaber, med mindre de er medlem. Der skal udvises hensyn til andre trænende, så børn henvises til cafeområdet.​

(+45) 60 62 06 90
Send besked