Medlems- og handelsbetingelser

Medlems- og handelsbetingelser​ i God Form.

Medlems- og handelsbetingelser​ i God Form

Oprettelse

Ved oprettelse af medlemskab i God Form accepterer du som medlem de følgende medlems- og handelsbetingelser samt vores privatlivspolitik.

​Du accepterer også God Forms reglement, samt persondatapolitik.

Personoplysninger

For at kunne tegne et medlemskab i God Form, beder vi dig ved indmeldelsen om at oplyse navn, adresse, e-mail, telefonnummer. I forbindelse med et løbende medlemskab skal der yderligere oplyses betalingsoplysninger og evt. CPR. nummer.

​Ændringer i ovenstående persondata skal du oplyse til God Form. Det er dig som medlem, der er ansvarlig for at holde informationerne opdateret.

​Mails

Ved indmeldelsen kan du give dit samtykke til at God Form må sende dig informationsmails, hvis formål er at holde dig opdateret i forhold til ændringer i medlemskab, holdplan, nye tiltag mv.

​Chip

Du skal medbringe din chip og registrere dit fremmøde hver gang du kommer til træning.

​Mister du eller beskadiger du din chip, meddeles dette til God Form. Personalet vil efterfølgende udstede en ny chip til dig mod betaling (50kr).

​Dit medlemskab og dermed din chip er personlig og må ikke benyttes af andre. Ved misbrug af chip udstedes en bøde på 1000kr til ejeren af chippen.

​Medlemskab

Et løbende medlemskab m. fri træning, giver adgang til at benytte kredsløb- og styrkeudstyr samt deltage på holdtimer i God Forms åbningstider, til en fast månedlig pris.

​Weekendmedlemskaber er kun gældende fredag til søndag (begge dage inkl.).

Beløbet på medlemskabet opkræves automatisk ved udgangen af hver måned og løber indtil du vælger at opsige det.

​Ved oprettelse af et løbende medlemskab betales fra oprettelsesdato til første automatiske trækning (DIBS eller PBS). Efterfølgende betales fremadrettet for en måned.

​Ved køb af kontante medlemskaber, betales for en given periode og medlemskabet stoppet automatisk, når perioden udløber.

​Kvitteringen for køb af løbende medlemskab i God Form fremsendes via mailadressen ifm. køb af medlemskabet online. Købes kontante medlemskaber i centret fungerer medlemskabskontrakten, som kvittering på køb af medlemskab.

​Opsigelse af medlemskab

Opsigelsen skal ske skriftligt via mail kontakt@god-form.dk. Opsigelsen er først gyldig, når du har modtaget en kvitteringsmail fra God Form.

Opsigelsesfristen er løbende måned plus en måned.

​Det er ikke muligt at opsige sit medlemskab på et pausemedlemskab eller når det er sat i bero.

​Kontante medlemskaber stopper automatisk med udløb af den forudbetalte periode.​

Kontooplysninger ifm. løbende medlemskaber​

Ved oprettelse af et løbende medlemskab registreres dine kontooplysninger på din profil. Det er afgørende at disse oplysninger altid er korrekte, da vi ved fejlinformationer, kan være nødsaget til at annullere medlemskabet.

​PBS-aftale​

På en PBS-aftale er kontingenttrækningen tilknyttet din konto – reg. og kontonummer.

Du er selv ansvarlig for at medlemskabet bliver korrekt tilmeldt til betalingsservice og for at give God Form besked i forbindelse med ændringer i kontooplysninger.

​DIBS-aftale​

På en DIBS-aftale er kontingenttrækningen tilknyttet dit betalingskort.

​I forbindelse med mistet eller fornyelse af kortet, skal trækningsinformationerne ændres i God Form.

​Hver trækning står på kontoudtoget og fungerer som kvittering for træningen fra God Form.

​Du er selv ansvarlig for at medlemskabet bliver korrekt tilmeldt og for at give God Form besked i forbindelse med ændringer i kortoplysninger.​

​DFHO og AntiDoping Danmark​

God Form er medlem af DFHO (dansk fitness og helse organisation) og efterlever DFHO’s samarbejdsaftale med AntiDopingDanmark (ADD). Det er derfor ikke tilladt at tage doping eller distribuere dopingmidler og lignende i God Form.

God Forms medlemmer er under denne aftale forpligtet til at lade sig teste for doping. Udeblivelse eller nægtelse af testen, bliver betragtet som en positiv prøve. En positiv prøve medfører at medlemskabet ophører med øjeblikkelig virkning uden refusion.

​God Form videregiver oplysning herom til ADD og en positiv prøve medfører endvidere udelukkelse på 2 år fra træning i alle motionscentre, der efterlever DFHO’s samarbejdsaftale med ADD.

(+45) 60 62 06 90
Send besked